GeoWILD MAK
www.geowildmak.com.mk
    
 
Leica DISTO™ - иновативни рачни ласерски должиномери за брзо и лесно мерење должини , површина и волумен со притискање само едно копче. Штедете време и пари и истакнетет ги своите можности со модерни мерни методи. Погледнете ги сите модели на рачни ласерски должиномери подолу на листата и слободно контактирајте не за повеќе детали.

 

Одберете го вистинскиот модел за Вашите потреби:

Leica DISTO™ D110 е најмалиот ласерски должиномер во светот со вградена Bluetooth® Smart технологија. Со неговите прецизни мерења корисникот добиените мерења може да ги пренесе во апликацијата Leica DISTO™ sketch app на smartphone или tablet.

Art.No.808088 
 

Leica DISTO™ D210 – leave the measuring tape behind.
Компактен модел со многу функции и лесен за користење. Прецизно мерење должини, површина, волумен. Последните 10 резултати се снимени за преглед.

Art.No.783648 
 

Leica DISTO™ X310 е единствениот ласерски должиномер отпорен на надворешни теренски услови, прашина , кал , вода со стандард на заштита IP 65. Издржлив на удар и пад и од 2метри висина. Има интегриран 360° сензор за наклон и секако , прецизно мерење на должини.
 

Art.No.790656
 

Leica DISTO™ D410 за лесни и без напор надворешни мерења должини. Со дигиталниот Pointfinder можете да измерите должини и до точки каде не го гледате ласерот. Точното таргетирање на целната точка овозможува доверливи и точни резултати, посебно кај долги растојанја и при сончева светлина. Со високиот стандард на отпопност од надворешни теренски влијанија IP 65, секогаш дава доверливи резултати

Art.No.822822

 
Leica DISTO™ D510 e одлична комбинација на ласерски должиномер со дигитален Pointfinder и 360° сензор за наклон. Овозможува мерења кои не се можни со конвенционален должиномер. Во комбинација со Bluetooth® Smart и бесплатните апликации за smart телефон или таблет Вие сте спремни за иднината.

Art.No.792290

 

Прво во светот: Leica DISTO™ D810 touch е првиот должиномер во светот со екран на допир кој овозможува брзо и интуитивно користење. Друга негова револуционерна особина е можноста за мерења со слика. Интегрираната камера има можност за фотографирање и понатамошно нивно користење преку USB интерфејс на компјутер. Неговата функционалност е совршено комплетирана со апликацијата “Leica DISTO™ sketch”

Art.No. 792297

*Во цените не е вклучено 18% ДДВ.
**Продажните цени се пресметуваат во денари според курсот во Комерцијална Банка.
Leica обезбедува решенија и системи за позиционирање, премер, мапирање, навигација, метрологија (индустриски мерења), управување со машини, катастар, градежништво, фотограметрија, рударство и инженерство, обработка на слики за далечинска детекција, метрологија и други геодетски и мерни апликации. Мерни системи вклучувајки високопрецизни GPS, тотални станици, теодолити, нивелири, GIS, софтвер, аеро камери, рачни мерни уреди (DISTO™должиномери) и 3D ласерско скенирање.
© GeoWILD MAK 2019