GeoWILD MAK
www.geowildmak.com.mk
    

Nova MS 50
Најнов производ

Leica Nova MS6o MultiStation
Првата "self-learning" мултистаница во светот.
Leica Nova серија
Ова е единствено техничко решение во светот во кое што се содржани ласерско скенирање, високо прецизна тотална станица, интегрирана камера и GNSS позиционирање во еден инструмент.

повеќе

GS08 s
Посебно издвојуваме

Leica Viva GS08plus NetRover

Дали почнувате нов бизнис? Дали сте размислувале да преминете кон GNSS мерења? Тогаш Leica Viva GS08 NetRover е геодетскиот систем кој Ви е потребен.

повеќе .pdf go to

Новости a

5 Години GeoWILD MAK
19 Ноември 2010, успешно реализирани проекти, новитети од Leica Geosystems AG, презентација во хотел Карпош Скопје...
GWM

повеќе a

Проекти a

МОНИТОРИНГ - Саат Кула, Прилеп

MKD

Следете ги во реално време наклоните на Саат Кулата ...

повеќе a

Нови производи

Leica ScanStation P30 & P40ScanStation

Ново ниво на сестраност и брзина во ласерското скенирање на терен од Leica ScanStation.

повеќе

Нови производи a

Leica Pegasus: backpackADS80
Внатрешно и надворешно картирање со едно технолошко решение, комбинација од камера и Lidar ...

повеќе a

Нови производи

Leica FlexLine plusFlexLine

Новата генерација на Тотални Станици Leica TS02/06/09 за почетници или професионалци кои бараат флексибилност и перформанси.Прилагодено за Вас...

повеќе .pdf go to

Нови производи а

Leica Machine Control

Leica Geosystems развива и нуди системи за автоматизација и контрола на машини во сите процеси на градежништво и индустрија ...

повеќе а

Нови производи

Leica Viva TS16TM_TS

Првата "self-learning" тотална станица во светот ... висока класа и висока точност. Ги исполнува Вашите очекувања ... 

повеќе  

Нови производи а

Leica Monitoring SystemsGeoMos monitoring

Што и да е цел на Вашиот мониторинг, Leica Geosystems нуди вистинско решение ...

повеќе а

Нови производи
Leica GIS/CAD

Zeno

Најново во областа на GIS. Leica Zeno 20...дизајниран за високо прецизно real-time картирање и post-processing...

повеќе а

Нови производи а

Leica DISTO™ D910

НОВО - измерете се од било која позиција. SmartBase технологија и растојание меѓу две точки на теренот, 300м ранг...

повеќе за DISTO 

Leica обезбедува решенија и системи за позиционирање, премер, мапирање, навигација, метрологија (индустриски мерења), управување со машини, катастар, градежништво, фотограметрија, рударство и инженерство, обработка на слики за далечинска детекција, метрологија и други геодетски и мерни апликации. Мерни системи вклучувајки високопрецизни GPS, тотални станици, теодолити, нивелири, GIS, софтвер, аеро камери, рачни мерни уреди (DISTO™должиномери) и 3D ласерско скенирање.
designed by webpartner © GeoWILD MAK 2020
Следете ги новитетите од Leica Geosystems на социјалните мрежи
twitter
YouTube
facebook